logotyp
Bolist Eliassons Järn AB

Skydd & Säkerhet - Bolist Eliassons Järn AB

Filter

LÄS MER
Skydd är oerhört viktigt för den egna säkerheten men även i förebyggande syfte för att skydda egendom. Brandsläckare, skyddsglasögon och hörselskydd är alla tre viktiga för både proffs som hemmasnickare, men vi tycker skydd och säkerhet är så mycket mer.

Skydd och säkerhet - En billig hälsoförsäkring

Skydd och säkerhet innebär bland annat andningsskydd, arbetsbyxor, arbetsjackor, arbetsskor, brandfiltar, brandsläckare, fallskydd, filtermasker, förbandsmaterial, handskar, hörselkåpor, hörselskydd, kassaskåp, knäskydd, larm, lås, nycklar, overaller, plåster, räddningsstege, skyddsglasögon, skyddshjälmar, sockor, sulor, svetsglasögon, varningsmaterial och ögondusch.

Ja som du förstår skulle sortimentet behöva en hel bok för att få plats med allt vi har att berätta. Kom gärna in till oss och prata skydd och säkerhet med vår personal som verkligen kan det här. Skydd & säkerhet är en billig hälsoförsäkring!

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack