logotyp
Bolist Eliassons Järn AB

Ståldörrar - Bolist Eliassons Järn AB

Filter

LÄS MER
Ståldörrar har stommar av stålplåt fyllda med isolering anpassad efter den miljö dörren är ämnad för. En bra säkerhetsdörr skyddar dig mot både brand, oönskat intrång, ljud och besvärande dofter. Dörren är viktig för alla och innebär inte bara ett trevligt bemötande för gäster till hemmet, utan även en direkt väg till trygghet.

Säkerhet och design

När det kommer till ståldörrar så förs tanken direkt till styrka och robusthet men detta behöver inte gå ut över dörrens design och estetik. Så välj därför en dörr med stark stålkonstruktion, effektivt brandhämmande isolering med ljuddämpande effekt och en som också sätter prägel på ditt hus och lyfter helhetsintrycket.

Tillsammans med vår huvudleverantör Swedoor erbjuder vi ståldörrar med:

  • Stark och robust konstruktion
  • Ståldörrens design gör att den ser ut som en vanlig inner- eller ytterdörr
  • Oklassade och brandklassade lösningar enligt europeisk standard
  • Det brandklassade sortimentet omfattar EI(2)230 och EI2(2)60, samt kall och varm rök
  • Ljudreduktion från Rw’33dB till Rw’40dB
  • Karmar levereras som standard med isolering samt montagehylsor för enkel och snabb montering och justering
  • Många olika möjligheter för ytbehandlingar, tillval och tillbehör

Monterat & klart

Du vet väl att vi erbjuder dörrbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura. Konceptet gäller både för dörrar, fönster, tak och golv.

Välkommen in till butiken för tips och råd kring valet av ståldörr!

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack