logotyp
Bolist Eliassons Järn AB

Skjutdörrar - Bolist Eliassons Järn AB

Filter

LÄS MER
Hos oss hittar du moderna och effektiva skjutdörrar och garderober för alla rum från Elfa och Lumi. Nedan kan du läsa mer om vilka skjutdörrslösningar vi, Elfa och Lumi erbjuder

Skjutdörrar finns i ett flertal olika typer med fiffiga förvaringssystem. Och du kan välja bland en mängd olika ytor, som sten, trä, glas, melamin, speglar och guld. Vill du ha klassisk elegans, traditionell funktion eller modern lyx? Mät bredd och höjd på ditt förvaringsutrymme, så hjälper vi dig med måttanpassade skjutdörrar som passar din stil. 

Lumi - Skräddarsytt med oändliga möjligheter

Introbild_Lumi_864x200.png

I över 25 år har Lumi skjutdörrar funnits på marknaden och säljs idag, tillsammans med inredning och vikdörrar, i hela Skandinavien. Lumi skapar skjutdörrs- och förvaringslösningar som skräddarsys efter ditt utrymme och dina behov som vi på XL-BYGG hjälper dig med. Ett Lumi-koncept är således ingen standardprodukt.

  • Lumis form och funktion följer de skandinaviska traditionerna inom formgivning och karaktäriseras av det naturliga, det enkla och det flexibla. Du får en unik möbel med maximalt utnyttjande av utrymmet.
  • Lumi står även för kvalitet, vilket genomsyrar varje produktionssteg. Den inhemska produktionen har därför behållits och utvecklats och vi är mycket noga i vårt val av material.

Skjutdörrar

Skjutdörrar sparar plats och alla Lumi skjutdörrar skräddarsys efter dina mått, så att du kan utnyttja hela utrymmet bakom till förvaring. Lumi erbjuder dessutom möjligheten att helt skräddarsy din dörr med valfri placering av avdelare, kombinationer av olika material och färger. Hittar du ändå inget som passar kan du få dörrarna lackerade i valfri NCS-färg. Vissa av Lumis skjutdörrsmodeller och fyllningar kan användas som rumsavdelare och Lumi har även vikdörrar i sitt sortiment. 

Elfa - Flexibel förvaring, enkel att montera

Introbild_Elfa_864x200.png

Nu med mer än 60 års erfarenhet av förvaringsbranschen erbjuder Elfa tillsammans med XL-BYGG inte bara smart, praktisk och funktionell förvaring utan även innovativa framtidslösningar för det moderna hemmet. Elfa utvecklar hela tiden nya idéer och koncept för alla delar av hemmet – allt från köket till garaget. 

Idag är Elfa känt för förstklassig funktionalitet i kombination med modern design och hög kvalitet i tre kategorier: hyll-, back- och måttanpassade skjutdörrar. Alla tre lösningarna kan kombineras och anpassas för den optimala förvaringen - var du vill! Behöver du mer utrymme? Ta reda på vad XL-BYGG kan göra för dig med en Elfa-förvaringslösning

Skjutdörrar 

Skjutdörrar sparar plats och måttanpassas efter ditt utrymme, så att du kan använda hela ytan bakom för förvaring. Börja med att välja vilken skjutdörrsmodell du gillar bäst. Varje modell har sin unika design och profil (grepplist). Välj bland de fyllningar som kan användas till den skjutdörrsmodell du valt och välj eventuellt tillbehör. Vissa modeller och fyllningar kan användas som rumsavdelare.

 

Prova planeringsverktyget här

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack