logotyp
Bolist Eliassons Järn AB

Garageportar - Bolist Eliassons Järn AB

Filter

LÄS MER
Nytt hus eller ett gammalt? Modern arkitektur eller från sekelskiftet? Stort eller litet? Fasader i trä, puts eller tegel? Fristående eller radhus? Oavsett hur ditt hus ser ut finns garageportar som passar. Med fönster och olika tillbehör kan du anpassa porten helt efter tycke och smak. Och med en omsorgsfullt vald portkulör kan porten bidra till att förstärka arkitekturen på ditt hus.

Tänk på

Det är viktigt att din ytterdörr har goda egenskaper vad gäller säkerhet, utseende och detsamma gäller även garageporten. Garageporten ska vara tålig, trygg och även smälta ihop med husets övriga design. Det finns många olika varianter på garageportar och det är du själv som avgör vilken som passar dig och ditt hus bäst.

En äldre garageport kan vara en riktig värmetjuv och är dessutom ofta en säkerhetsrisk där det kan vara lätt att klämma en stor eller liten hand. Tänk därför på att välja en port med klämskydd och som både är tålig och välisolerad.

I samarbete med vår leverantör Lindab erbjuder vi måttanpassade garageportar utefter din portöppning. I och med att de också är tillverkade i en lättviktskonstruktion är de också lätta att hantera och montera. Det är välisolerade portar med starka portpaneler och ett patenterat klämskydd som finns en rad olika kulörer och strukturer och med tillbehör som fönster eller automatisk portöppnare.

Portautomatik

Gör ditt liv lite enklare genom att utrusta din garageport med en portöppnare. Du sitter bekvämt i bilen och trycker på fjärrkontrollen för att aktivera portöppnaren. Kraftfull och nästan ljudlös. Inte ens dåligt väder kan förstöra ditt humör, du har ju ditt på det torra.

Välkommen in till butiken så berättar vi mer om våra lösningar för carport och garageportar.


Monterat & Klart

Du vet väl att vi erbjuder portbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten utför vi jobbet från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning på en enda faktura. Konceptet gäller både för dörrar, fönster, tak och golv.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack